Advertisement

Πασ Γιαννινα Σημα / Toy Giannh Giannakh Gia Thn Polh Kai To Shma Sth Fanela Super Fm - «διπλό»… σωτηρίας για παναιτωλικό στα γιάννενα.

Πασ Γιαννινα Σημα / Toy Giannh Giannakh Gia Thn Polh Kai To Shma Sth Fanela Super Fm - «διπλό»… σωτηρίας για παναιτωλικό στα γιάννενα.. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. Ο πετράκης θέλησε έτσι να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά κάτι τέτοιο δεν απέδωσε σε κανονική ροή αγώνα. Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, στις. Υπήρξε και υπάρχει όπλο τεράστιο για την ομάδα. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για πασ γιαννινα στο to10.gr.

Το σύνολο του τραϊανού δέλλα θέλει πάση θυσία τη νίκη με στόχο να πάρει βαθμολογική. Μια από τις ιστορικές ενδεκάδες του πασ γιάννινα. Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα. Σπουδαίο βήμα παραμονής στη super league έκανε στους «ζωσιμάδες» ο παναιτωλικός. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μεν μακριά τους αντιπάλους τους.

Pas Giannina Olympiakos Oi Megales Maxes Fosonline
Pas Giannina Olympiakos Oi Megales Maxes Fosonline from www.fosonline.gr
Ο θανάσης τζήλος θα είναι τελικά ο άνθρωπος που θα σφυρίξει τον. Οι αγρινιώτες φιλοξενούνται στα γιάννινα από τον τοπικό πασ που έχει να σκέφτεται και τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό (μεγάλη τετάρτη, 19:00). Μάλιστα, επί δύο συνεχόμενες χρονιές σώθηκε έπειτα από αγώνες μπαράζ: Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μεν μακριά τους αντιπάλους τους. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για πασ γιαννινα στο to10.gr. Παίζει καλά, έχει πλάνο και σχέδιο, ωστόσο εσχάτως δεν παίρνει αποτελέσματα. Το σύνολο του τραϊανού δέλλα θέλει πάση θυσία τη νίκη με στόχο να πάρει βαθμολογική. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό.

Χάρη στο γκολ του έλντερ.

Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Χάρη στο τέρμα του μπαρμπόσα η ομάδα του τραϊανού δέλλα πήρε σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στη super league. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. Το σύνολο του τραϊανού δέλλα θέλει πάση θυσία τη νίκη με στόχο να πάρει βαθμολογική. Οι αγρινιώτες φιλοξενούνται στα γιάννινα από τον τοπικό πασ που έχει να σκέφτεται και τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό (μεγάλη τετάρτη, 19:00). Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, στις. Βαθμούς, για να έχουν «ήσυχο το κεφάλι» τους, χρειάζονται ατρόμητος και λαμία που κοντράρονται στο περιστέρι ενώ ένα. Χάρη στο γκολ του έλντερ. Ο πασ γιάννινα προσέφυγε στο διαιτητικό της επο και ζητά την ακύρωση της απόφασης αλλαγής έδρας στο ματς κυπέλλου με τον παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της super league με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς της νίκης. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται τον παναιτωλικό, το μεσημέρι του σαββάτου (24/4, 15:00), για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της σούπερ λίγκας 1, με την σκέψη όλων στους ηπειρώτες να είναι στον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στον ολυμπιακό (28/4, 19:00). Contact πασ γιάννινα on messenger. Τη δεκαετία του '80 συνεχίστηκε η φθίνουσα πορεία και σχεδόν κάθε χρόνο η ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό.

Σπουδαίο βήμα παραμονής στη super league έκανε στους «ζωσιμάδες» ο παναιτωλικός. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται τον παναιτωλικό, το μεσημέρι του σαββάτου (24/4, 15:00), για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της σούπερ λίγκας 1, με την σκέψη όλων στους ηπειρώτες να είναι στον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στον ολυμπιακό (28/4, 19:00). Το σύνολο του τραϊανού δέλλα θέλει πάση θυσία τη νίκη με στόχο να πάρει βαθμολογική. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της super league με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς της νίκης. Μεγάλο διπλό του πανιωνίου στους 'ζωσιμάδες' επί του πασ γιάννινα.

Za20p 4ipugrsm
Za20p 4ipugrsm from i2.wp.com
Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της super league με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς της νίκης. Χάρη στο γκολ του έλντερ. Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, στις. Με γκολ του μπαρμπόσα στο 20ο λεπτό, με κεφαλιά, ο παναιτωλικός ανοίγει το σκορ στα γιάννινα κόντρα στον πασ. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. Μεγάλο διπλό του πανιωνίου στους 'ζωσιμάδες' επί του πασ γιάννινα. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται τον παναιτωλικό, το μεσημέρι του σαββάτου (24/4, 15:00), για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της σούπερ λίγκας 1, με την σκέψη όλων στους ηπειρώτες να είναι στον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στον ολυμπιακό (28/4, 19:00). «διπλό»… σωτηρίας για παναιτωλικό στα γιάννενα.

Σπουδαίο βήμα παραμονής στη super league έκανε στους «ζωσιμάδες» ο παναιτωλικός.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μεν μακριά τους αντιπάλους τους. Ο πασ γιάννινα γίνεται σήμερα ο πενηντάρης της καρδιάς μας και ετοιμάζεται για μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του την ερχόμενη πέμπτη, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αγώνα του europa league. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! Παίζει καλά, έχει πλάνο και σχέδιο, ωστόσο εσχάτως δεν παίρνει αποτελέσματα. Στους ζωσιμάδες αγωνίζεται σήμερα (24/4, 15:00) ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των play out της super league 1. Ο πασ γιάννινα προσέφυγε στο διαιτητικό της επο και ζητά την ακύρωση της απόφασης αλλαγής έδρας στο ματς κυπέλλου με τον παναθηναϊκό. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Παρακολουθήστε ζωντανά, την εξέλιξη της αναμέτρησης, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ, της super league, ανάμεσα στον πασ γιάννινα και τον παναιτωλικό. Δείτε πως άνοιξε το σκορ ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα. Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, στις. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για πασ γιαννινα στο to10.gr. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της super league με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς της νίκης.

O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. Έχασε και απ' τον οφη την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας, σε ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για πασ γιαννινα στο to10.gr. Μεγάλο διπλό του πανιωνίου στους 'ζωσιμάδες' επί του πασ γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μεν μακριά τους αντιπάλους τους.

Pas Giannina Xanthi Fc 1 1 Nea Eidhseis Ekdhlwseis Sthn 3an8h
Pas Giannina Xanthi Fc 1 1 Nea Eidhseis Ekdhlwseis Sthn 3an8h from i1.wp.com
Στους ζωσιμάδες αγωνίζεται σήμερα (24/4, 15:00) ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των play out της super league 1. «διπλό»… σωτηρίας για παναιτωλικό στα γιάννενα. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της super league με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς της νίκης. Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, στις. Βαθμούς, για να έχουν «ήσυχο το κεφάλι» τους, χρειάζονται ατρόμητος και λαμία που κοντράρονται στο περιστέρι ενώ ένα. Δείτε πως άνοιξε το σκορ ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα. Ο θανάσης τζήλος θα είναι τελικά ο άνθρωπος που θα σφυρίξει τον.

Παίζει καλά, έχει πλάνο και σχέδιο, ωστόσο εσχάτως δεν παίρνει αποτελέσματα.

Σπουδαίο βήμα παραμονής στη super league έκανε στους «ζωσιμάδες» ο παναιτωλικός. Χάρη στο γκολ του έλντερ. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μεν μακριά τους αντιπάλους τους. Με γκολ του μπαρμπόσα στο 20ο λεπτό, με κεφαλιά, ο παναιτωλικός ανοίγει το σκορ στα γιάννινα κόντρα στον πασ. Contact πασ γιάννινα on messenger. Η ομάδα της ηπείρου μπαίνει για πρώτη φορά στην ιστορίας της στο κύπελλο η έδρα του πασ είναι το εθνικό στάδιο ιωαννίνων «οι ζωσιμάδες» και φιλοξενεί περίπου 7.500 θεατές. Υπήρξε και υπάρχει όπλο τεράστιο για την ομάδα. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Ο θανάσης τζήλος θα είναι τελικά ο άνθρωπος που θα σφυρίξει τον. Ο πασ γιάννινα γίνεται σήμερα ο πενηντάρης της καρδιάς μας και ετοιμάζεται για μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του την ερχόμενη πέμπτη, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αγώνα του europa league. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα. Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, στις.

Έχασε και απ' τον οφη την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας, σε ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες πασ γιαννινα. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό.

Post a Comment

0 Comments